Kexbräck
2 paket salta kex, tex seltiner
100 g smör
0.5 dl vispgrädde
2 dl muscovadosocker
0.5 dl ljus sirap
100g mörk choklad
100g mjölkchoklad
2 paket salta kex, tex seltiner
100 g smör
0.5 dl vispgrädde
2 dl muscovadosocker
0.5 dl ljus sirap
100g mörk choklad
100g mjölkchoklad
Sätt ugnen på 175 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg sen ut salta kex mot varandra över hela plåten. Grovhacka chokladen. Smält smöret och tillsätt grädde, socker och sirap. Låt koka i 15-20min. Häll över kexen och bred ut. Grädda i ugnen i några minuter. Strö över chokladen och in i ugnen igen tills chokladen börjar smälta. Bred ut chokladen över hela och låt stå och stelna. Bryt i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar