Honung- och hoisinglacerade revben
4 portioner
1.3 kg revben
1 dl hoisinsås
1 dl ostronsås
0.5 dl honung
1 msk riven ingefära
4 vitlöksklyftor
1 msk sesamolja
2 tsk svart vinäger eller balsamvinäger
1 tsk mild chilipasta
salt och peppar
4 portioner
1.3 kg revben
1 dl hoisinsås
1 dl ostronsås
0.5 dl honung
1 msk riven ingefära
4 vitlöksklyftor
1 msk sesamolja
2 tsk svart vinäger eller balsamvinäger
1 tsk mild chilipasta
salt och peppar
Lägg ungen på 125 grader. Salta och peppra revbenen och lägg i en ugnsfast form med lite vatten i botten. Låt baka i ugnen i 1.5h. Pressa vitlöksklyftorna och blanda glazen. Pensla revbenen med glasen. Höj temperaturen på ugnen till 225 grader och baka ytterligare 20min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar