torsdag 18 juli 2019

Ann-Charlottes grönkålspizza


För något år sen åt vi en pizza vi alla gillade på I love pizza som sen Ann-Charlotte efterliknade och förbättrade. Det här är min variant av den.

Ann-Charlottes grönkålspizza
8 portioner
2 plåtstora pizzabottnar
1 burk creme fraiche
3 paket halloumi
3 rödlökar
2 paket skogschampinjoner
1 knippe grönkål
500g riven ost
2 citroner

Sätt ugnen på 250 grader. Skala, halvera och skiva rödlöken. Skiva champonjonerna. Dela grönkålen. Bred creme fraiche på bottnarna och smula halloumin över. Fördela rödlök, svamp och grönkål över bottnarna. Strö den rivna osten över allt. Grädda pizzan i ca 15min tills osten har smält och fått fin färg och bottnen är tillagad.
Servera med citronklyftor så man kan pressa citron över när man ska äta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar