fredag 6 april 2018

Rostbiff i enbärsvinägrett med pomeranskräm


Barnen sa att detta var den godaste såsen någonsin...

Rostbiff i enbärsvinägrett med pomeranskräm
4 portioner
600 g rostbiff 
salt 
svartpeppar 
enbärsvinägrett: 
0.5 dl olja 
0.25 dl vodka 
15 krossade enbär 
0.5 tsk timjan 
salt 
pomeranskräm: 
2 dl creme fraiche 
1 krm malen pomerans 
1 msk aprikosmarmelad

Sätt ugnen på 125 grader. Krydda rostbiffen runt om. Tillaga i ugnen tills rostbiffen är lagom rosa, ca en timme. Blanda ingredienserna till vinägretten. Lägg rostbiffen i vinägretten och låt stå i kylskåp över natten.

Rör ihop pomeranskrämen.

Skär upp köttet och servera med pomeranskrämen och tex klyftpotatis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar