fredag 6 april 2018
Rostbiff i enbärsvinägrett med pomeranskräm
Barnen sa att detta var den godaste såsen någonsin...
Rostbiff i enbärsvinägrett med pomeranskräm
4 portioner
600 g rostbiff
salt
svartpeppar
enbärsvinägrett:
0.5 dl olja
0.25 dl vodka
15 krossade enbär
0.5 tsk timjan
salt
pomeranskräm:
2 dl creme fraiche
1 krm malen pomerans
1 msk aprikosmarmelad
Sätt ugnen på 125 grader. Krydda rostbiffen runt om. Tillaga i ugnen tills rostbiffen är lagom rosa, ca en timme. Blanda ingredienserna till vinägretten. Lägg rostbiffen i vinägretten och låt stå i kylskåp över natten.
Rör ihop pomeranskrämen.
Skär upp köttet och servera med pomeranskrämen och tex klyftpotatis
Etiketter:
kött,
matlagning,
tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar