måndag 2 april 2018

Buljongkokta köttbullar med pasta


Buljongkokta köttbullar med pasta
5 portioner
500g köttfärs
1 dl skorpsmulor
1 liten lök
1 ägg
0.5 tsk salt
0.5 tsk mald svartpeppar
smör
Buljong:
5 dl köttbuljong
5 dl mjölk
0.5 tsk salt
0.5 tsk mald svartpeppar
1 tsk worcestershiresås
500 g tagliatelle
2 dl riven ost

Skala och finhacka löken Blanda lök, köttfärs, skorpsmulor, ägg och kryddor. Forma till köttbullar och stek i smöret.

Koka upp köttbuljong, mjölk och kryddor och koka pastan tills den är halvvägs klar. Lägg i köttbullarna och låt koka klart. Vänd ner osten vid servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar