lördag 20 augusti 2016
Svensk panna
Svensk panna
4 portioner
400g skinksnitzel
9-10 mandelpotatisar
4 morötter
1 msk smör
2 äpplen
3 rödlökar
400 rödkål
1 msk senap
2 tsk salt
1 tsk malen kryddpeppar
4 msk riven pepparrot
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla köttet. Skrubba och klyfta potatisen. Skölj och klyfta äpplena och skär ur kärnhuset. Skala och dela morötter och lök. Ta bort stocken och skär kålen i bitar. Lägg grönsakerna, förutom äpplena, och smöret i en långpanna och stoppa in i ugnen. Låt grädda i 15min. Lägg i äpplen och strö över kryddorna och rör runt. Grädda i 15min till.
Etiketter:
kött,
matlagning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter gott men är så långt från klassiska svenska pannan som Malmö är från Sverige. :)
SvaraRadera