tisdag 16 augusti 2016
Kyckling i asiatiskbuljong
Kyckling i asiatiskbuljong
4 portioner
4-6 kycklinglår
1 gul lök
olja
1 hönsbuljongtärning
1 grönsaksbuljongtärning
7 dl vatten
saft av 1 citron
0.5 dl soya
0.5 dl socker
8 morötter
6 salladslökar
70 g nudlar
Skala och finhacka löken. Fräs den i olja. Tillsätt buljongtärningarna, vatten, citronsaft, soya och socker. Lägg i kycklingen och låt koka på svag värme under lock i ca 20 min. Skala morrötterna. FInstrimla dem och salladslökarna. Lägg i grönsakerna och koka i ytterligare 6 min. Lägg i nudlarna och låt koka i ytterligare 4 min.
Etiketter:
kyckling,
matlagning,
tvådag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar