Torsk med ingefära i kokosmjölk
5 portioner
500 g färsk eller fryst, tinad torskfilé
2 paprikor
120 g haricots verts
1 rödlök
400 ml kokosmjölk
0.5 dl grovriven färsk ingefära
1 lime
1 fiskbuljongtärning
0.5 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk salt
5 portioner
500 g färsk eller fryst, tinad torskfilé
2 paprikor
120 g haricots verts
1 rödlök
400 ml kokosmjölk
0.5 dl grovriven färsk ingefära
1 lime
1 fiskbuljongtärning
0.5 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk salt
Sätt ungen på 225 grader. Hacka paprikorna. Skala och strimla löken. Riv skalet på limen och pressa den. Lägg fisken i en ugnsfast form och täck med grönsakerna. Blanda övriga ingredienser och häll över. Grädda i ca 25min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar