Revben med hoisinsås
5 portioner
3-4 kg tunna revben
5 portioner
3-4 kg tunna revben
marinad:
2 msk olja
1 msk salt
2 msk five spice
2 dl hoisinsås
svartpeppar
glaze:
1 dl honung
1 dl hoisinsås
2 msk olja
1 msk salt
2 msk five spice
2 dl hoisinsås
svartpeppar
glaze:
1 dl honung
1 dl hoisinsås
Dela revbenen i 3-4 bitar. och ta bort eventuella hinnor. Blanda marinaden. Blanda revbenen med marinaden och låt marinera över natten.
Sätt ugnen på 150g. Lägg revbenen i en ugnsfast form och täck med aluminiumfolie. Baka i ugnen i ca 2h.
Blanda glazen. Höj temperaturen till 225 grader. Ta av folien och pensla med glazen. Baka i ugnen i 5-10min till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar