10 portioner
3 ägg
1.5 dl socker
1.25 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg smörgåspapper i en långpanna. Rör ägg och socker rösigt. Blanda de torra ingredienserna, blanda dem i smeten. Häll i långpannan. Grädda i 5 min.
Stjälp upp på sockrat smörgåspapper. Dra av det tidigare pappret försiktigt. Låt svalna lite.
Smält hälften av marshmellowsen i micron på medeleffekt, 1 minut i taget. Rör ner florsocker tills det blir en formbar massa. Färga med karamellfärg genom att knåda in färgen. Vid behov tillsätt mer florsocker. Kavla ut till en rektangel och skär hälften tunna strimlor och rulla runt slevhandtag och lägg i kylen för att stelna. Skär resterande i två band.
Skär kakan i sex bitar och bred hallon och vaniljkräm på varannan. Bred smörkrämen runt tårtan.
Smält resten av marshmellowsen i micron på medeleffekt, 1 minut i taget. Rör ner florsocker tills det blir en formbar massa. Färga med karamellfärg genom att knåda in färgen. Vid behov tillsätt mer florsocker. Kavla ut till en rektangel och täck tårtan.
Lägg banden av den tidigare satsen fondant som ett kors. Lossa banden från slevarna och lägg på toppen av tårtan som presentsnören.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar