torsdag 7 juli 2016
Chutneystekta kyckingbröst med kryddigt matvete
Chutneystekta kyckingbröst med kryddigt matvete
4 portioner
4 morötter
3 dl matvete
rivet skal från en apelsin
1 tsk spiskummin
salt, peppar
4 kycklingbröst
1 msk olja
1 dl mangochutney
gräddfil, mangochutney
Sätt ugnen på 200. Skala och dela morötterna i små bitar. Koka matvetet med morötterna enligt anvisningarna på paketet. Smaksätt matvetet med apelsinskal, spiskummin, salt och peppar. Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn i oljan. Lägg i en ugnssäker form. Skeda på chutneyn och ställ i ugnen i ca 15min. Servera med matvetet, gräddfilen och chutneyn.
Etiketter:
kyckling,
matlagning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar