Orginalrecept från Zeinas kitchen.
Fiskgratäng med dragon
6 portioner
800 g torskfilé
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1 msk torkad dragon
0,5 purjolök
4 st soltorkade tomater
1 citron
0.5 tsk senap
Salt & peppar
6 portioner
800 g torskfilé
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1 msk torkad dragon
0,5 purjolök
4 st soltorkade tomater
1 citron
0.5 tsk senap
Salt & peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och strimla purjolöken i tunna skivor. Strimla de soltorkade tomaterna. Dela fisken i portionsbitar.
Lägg purjolöken i botten av en ugnsform och lägg sedan fisken ovanpå. Strö över den soltorkade tomaten. Blanda crème fraîche, grädde, smulad dragon, senap, zest från citronen, salt och peppar och häll över fisken. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar