torsdag 29 september 2016
Pannbiff med äpple och lök
Pannbiff med äpple och lök
4 portioner
1 dl mjölk
2.5 msk ströbröd
4 gula lökar
600 g nötfärs
salt och peppar
2 äpplen
2 msk margarin till stekning
Blanda mjölk och ströbröd. Låt svälla i 5-10 minuter.
Skala och grovriv en av lökarna. Rör ner färsen och löken i ströbrödsblandningen. Salta och peppra.
Skala och skiva återstående lök. Skala, dela och skiva äpplena. Stek lök och äpple tills löken och äpplet mjuknar. Salta, peppra och varmhåll. Forma 8 pannbiffar, och stek dem 3-4 minuter per sida.
Etiketter:
köttfärs,
matlagning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar