fredag 2 september 2016
Kyckling- och majssoppa
Kyckling- och majssoppa
6 portioner
1 gul lök
1msk olivolja
1 vitlöksklyfta
3 buljongtärningar
13dl vatten
1.5dl risoni
400g kycklingfile
salt, peppar
1 röd paprika
6dl majs
Skala och finhacka lök och vitlök. Dela kycklingen i tärningar. Bryn kyckling och lök i oljan, krydda med salt och peppar. Tillsätt vatten och buljong. Låt koka i 5min. Tillsätt paprikan, majsen och pastan och koka enligt anvisningar på pastan.
Buljongtärningar, vatten och kycklingfile kan ersättas med kött och buljong från när man kokt kycklingskrov.
Etiketter:
billigt,
kyckling,
matlagning,
snabblagat,
tvådag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar