Under är inte riktigt som andra restauranger för den ligger under vattenytan i den sydligaste delen av Norge.
Man ser ner mot det stora fönstret när man kommer in. För att vänja sig får man en välkomstdrink halvvägs ner.
Fiskarna simmar förbi utanför helt i det fria och man vet aldrig vad man ska få se.
Munk med havskräftklor
Hälleflundra, gula bär och fänkål
Pilgrimsmussla med svart havre och krusbärsaktinidia
Piggvar med kål och kvitten
Underbart surdegsbröd med hemmagjort smör
Torsk, gulbeta och koji
Marulk, selleri och vit sparris
Karamellpudding och jordgubbar
Rabarber- och nypondricka
Rabarber, färskost och nyponrosor
Mariabulle med karamell och pumpafrön
Det var fortfarande ljust när vi kom ut igen fast klockan var 23.
Det var jättegott och mycket variation även om det bara var fisk. Både vinpaket och det alkoholfria paketet passade utmärkt till. Jag gör gärna ett återbesök men då hoppas jag få plats på hotellet mitt emot.






















Inga kommentarer:
Skicka en kommentar