söndag 25 november 2018

Bhoga

En mörk kväll i November förgylldes av ett besök på Bhoga. En trevlig liten restaurang som satsar på lokala råvaror i säsong. Vi hade valt en trerätters meny, något som man kan göra på vardagar. Det gällde att direkt skriva upp vad man fick så man inte glömde det när det inte fanns på någon meny.
Vinerna var klockrena till och servisen utmärkt. Jag besöker gärna restaurangen igen om ett halvår när de har alla primörerna att leka med.

Vetekrisp stekt i nötblod med rå champinjon och fermenterad vinbär

Boveteknäcke med kelpkräm

Maränger på fermenterad vitlök med jordärtsskockschips

Potatispure med rom och pepparrotssnö

FLatbröd med ramslök och anklever

Ankbröst med svartkål

Plommonsyltskum, krisp på plommonkärna, sorbet på plommonkärna och timjanolja

Blåbärsmousse med inlagda blåbär och rosmarinpulver

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar