4 portioner
1 morot
vitkål
gurka
Skala och skiva löken och moroten tunt. Gör en 1-2-3-lag och häll över. Låt stå medan du gör resten.
Blanda soja, chilisås och bbq-sås. Tärna tofun och lägg i såsen. Låt marinera en timme. Stek krispiga i olja precis innan servering.
Blanda sesamolja, risvinäger och chilisås. Koka nudlarna. Häll av vattnet och häll över såsen du precis gjorde
Krossa nudlar lite lätt och lägg i kokande vatten. Koka i underkant – det är gott att de är har stunsen kvar. Blanda en skvätt vardera av solrosolja, sesamolja, risvinäger och sweet chili sauce. Krydda med chiliflakes och lite soja. Lägg ner de kokta, avrunna nudlarna och låt marineras. Ställ åt sidan.
Finstrimla vitkålen, skiva gurkan och morötterna och skölj tomtarna.
Servera allt i skålar så folk kan ta vad de vill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar