Ursprungligt recept från Zeinas kitchen.
Kycklinggratäng med curry och mangochutney
5 portioner
4 st kycklingfiléer
2 röda paprika
1 burk minimajs
2 vitlöksklyftor
5 dl creme fraiche
2 dl mango chutney
2 dl grädde
1 msk sambal oelek
2-3 tsk curry
Salt & peppar
5 portioner
4 st kycklingfiléer
2 röda paprika
1 burk minimajs
2 vitlöksklyftor
5 dl creme fraiche
2 dl mango chutney
2 dl grädde
1 msk sambal oelek
2-3 tsk curry
Salt & peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj, köra ur och strimla paprikan. Skala och pressa vitlöksklyftorna. Strimla kycklingen i breda strimlor.
Lägg kycklingen i botten på en ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Lägg paprika och minimajs ovanpå. Blanda övriga ingredienser och häll över. Grädda i 15-25min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar