måndag 19 december 2016
Saffranskyckling med bacon
Saffranskyckling med bacon
4 portioner
4 kycklingfiléer
2 pkt bacon
3 dl grädde
1 pkt färskost med smak av vitlök och örter
1 pkt saffran
3 klyftor vitlök
1 lök
4 tomater
1 hönsbuljongtärning
smör till stekning
salt och peppar
Skala och hacka lök och vitlök. Strimla kycklingen och baconet. Stek kyckling, bacon, lök och saffran i smör tillsammans och krydda med salt och peppar. Häll på grädden, färskosten och hönsbuljongen då kycklingen är genomstekt. Låt allt puttra medan du kokar pastan. Grovhacka tomaterna. Blanda ner tomater i pastasåsen precis innan serveringen.
Etiketter:
bacon,
kyckling,
matlagning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar