lördag 16 november 2019

Rå i Sundsvall


Vi hade fått tips om lite olika bra restauranger i Sundsvall, en av dem var . Vi gav oss dit vår första hela dag i Sundvall. Vi kom strax efter de öppnade. 


Vi beställde drinkar i väntan på maten. Barnen fick en fruktig jordgubbsdrink och jag valde en Sweet Passion, passionsfrukt, smörkola och citron. Det var riktigt goda drinkar och min smakade som en efterrätt utan tillstymmelse till alkohol. 


Förrätterna lockade inte så mycket så vi gav oss direkt på varmrätterna. Jag valde renkalvsinnanlår med friterad mandelpotatis, gulbetor, rökt smör, grönkål, enbärssky, jordärtskockscréme, svamp och lingon. Det var en fantastiskt god rätt. Barnen valde regnbåge med gräddkokt spetskål, pancetta, grillad purjolök, rostad blomkål, dragonbakad morot och  friterad jordärtskocka respektive burgare med Lökringar, västerbottenostcréme, lök och baconmarmelad, majonnäs, sallad, saltgurka och pommes. Ingen av barnen gillade sina tillbehör jättemycket men regnbågen och burgaren med pommes åts med mycket god aptit.


Till efterrätt blev det creme brulee med kardemummakokta blåbär och kanderade apelsinskal. Och barnen valde glass. Vi var väldigt nöjda med vårt söta avslut när vi vandrade hemåt.

Har ni en kväll i Sundsvall och vill äta flott tycker jag definitivt ni ska gå hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar