Rabarberrulltårta
3 ägg
1.5 dl socker
1.5 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver
1 msk kokande vatten
3-4 dl rabarber i fina skivor
3 ägg
1.5 dl socker
1.5 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver
1 msk kokande vatten
3-4 dl rabarber i fina skivor
2 msk socker
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg smörgåspapper i en långpanna. Rör ägg och socker rösigt. Blanda de torra ingredienserna, blanda dem i smeten. Rör ner vattnet. Häll i långpannan och strö över rabarbern. Grädda i 5-7 min.
Strö socker över kakan och lägg på ett bakplåtspapper. Vänd kakan uppochner. Ta bort bakplåtspappret. Rulla ihop rulltårtan från långsidan med det som är nedåt nu på insidan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar