fredag 15 februari 2019

Råbiff med dragon

Den här kombinationen kommer från feeders.

Råbiff med dragon
4 portioner
200g innanlår
Färsk dragon
rökta tomater
salt och svartpeppar
Dragonkokt lök:
1 schalottenlök
2 msk vinäger
2 tsk dragon
4 msk vatten
2 korn svartpeppar
1 krm salt
1 nypa socker
Dragonsås:
1 äggulor
1 dl neutral matolja 
0.5 tsk dijonsenap
1 msk vinäger
1 tsk dragon
1 nypa salt
1 dl creme fraiche


Koka ihop allt utom löken till den dragonkokta lökten. Skala och skiva löken tunt. Koka tills löken är glansig och genomskinlig. Låt löken sen svalna i lagen.
Vispa ihop allt utom creme fraichen till dragonsåsen och rör sen i creme fraichen.
Strimla tomaterna. Tärna köttet fint och salta och peppra.
Lägg upp allt på tallrikar och dekorera med dragonblad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar