Den här iden kommer från Feeders.
Karibiska tacos
4 portioner
800g fläsksida
4 dl äpplejuice
1 tsk ingefära
0.5 dl örtkryddor
salt och peppar
rökspån
0.5 dl bbqsås
0.25 dl lönnsirap
2 avokado
mango salsa
ett kvarts huvud färsk vitkål
10-20 små tortillabröd
Blanda äpplejuice med ingefära och örtkryddor och låt köttet marinera i minst en timme men gärna över natten. Blanda bbqsås och lönnsirap.
Tänd grillen, krydda köttet med salt och peppar och grilla indirekt på låg temperatur med spånen på kolen i ca 1-2h till köttet är klart. Pensla köttet med bbqsåsblandningen i slutet av grillningen och sätt sprutt på grillen och låt köttet få lite yta.
Mosa avokadosarna. Strimla vitkålen och värm tortillabröden. Skiva köttet. Servera allt medan köttet är varmt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar