måndag 25 maj 2020

Heaven 23

Nu när saker är som det är valde vi att liva upp det genom att ta en hotellnatt i stan. Vi bokade ett rum på Gothia Towers och valde då att äta på Heaven 23


Förrätten vi valde var löjrom med Västerbottensost, smörstekt toast, syrad grädde, picklad rödlök och citron. Det var en stor portion och den var mycket god.


Till varmrätt blev det 250g grillad ryggbiff med dragonvierge, hjärtsallad, picklad rabarber och persiljerot. Även denna rätt var väldigt god men hade vunnit på att finnas in mindre storlek för när man äter en trerätters. Servitrisen tyckte dessutom att den bara var med sallad och sa man kunde beställa potatis till. Något som var helt onödigt pga rotfrukterna.


Till efterrätt valde jag rabarber- & jordgubbssorbet med yuzu, fläder och kokos. Även denna rätt god och välkomponerad.

Köket gjorde ett bra jobb hela kvällen något som inte riktigt kan sägas om servicen; bestick missades till en person när det dukades till extra, det kom ingen brödkorg, vinet till huvudrätten höll på att glömmas bort, fel saker fanns på notan. Dessutom fick vi kommentarer om att man ska unna sig när vi frågade om att få halva istället för hela glas vin. Den här mängden missar har ingen av oss varit med om förut när vi har varit ute och ätit när det gäller standardsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar