Chokladbiskvier i form
ca 40st
Botten:
500 g mandelmassa
2 st äggvitor
Smörkräm:
300 g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
2 msk kakao
Täcke:
100 g choklad
ca 40st
Botten:
500 g mandelmassa
2 st äggvitor
Smörkräm:
300 g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
2 msk kakao
Täcke:
100 g choklad
Sätt ugnen på 175 grader och klä en ugnsform, ca 30x30cm med bakplåtspapper.
Riv mandelmassan och vispa sen ihop med äggvitan till en smet. Bred ut i formen och grädda ca 15min. Låt svalna
Vispa smör, florsocker och kakao fluffigt. Bred ut på den svala botten och ställ sen in i kylen.
Smält chokladen och bred ut över smörkrämen och låt stelna nästan helt innan du skär i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar