Tips från Mina Bakverk.
Nutellasemifreddo
10 bitar
100 gram mandelspån
180 gram lätt krossade maränger
6 dl vispgrädde
1 burk med sötad kondenserad mjölk
1 tsk vaniljsocker
200 gram nutella
Nutellaganache:
100 gram nutella
1 dl vispgrädde
Topping:
minimaränger
Center
Polly
Mini kexchoklad
Maltesers
Täck botten av en form med löstagbara kanter med hälften av marängkrosset. Vispa grädden med vaniljsockret och rör ner den kondenserade mjölken. Värm nutellan så den blir flytande. Ringla lite nutella över marängerna, strö över mandelspån och klicka ut gräddblandningen. Fortsätt varva så och avsluta med gräddblandingen. Ställ i frysen i minst 5h.
Blanda ihop nutella och grädde och bred ut över tårtan. Dekorera med godiset och minimarängerna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar