torsdag 5 maj 2016

Potatissallad med sparris


Potatissallad med sparris
4 portioner
14 potatisar 
1 rödlök
6 gröna sparrisar 
15 sockerärtor 
12 rädisor 
4 msk rapsolja 
1 tsk vit tryffelolja 
1 msk äpplecidervinäger

Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen. Skiva potatisen i centimertjocka skivor och lägg på plåten. Sätt in i ugnen i 10min.

Skiva rödlöken och lägg den på plåten. Sätt in i ugnen i 10min.

Dela sparrisen i 5cm långa bitar. Lägg på plåten. Häll på oljan och rör om. Sätt in i ugnen i 10min

Skölj sockerärtorna och skölj och skiva rädisorna. Blanda med övrigt på plåten. Lägg upp i en skål. Blanda tryffelolja och vinäger, häll över och servera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar