torsdag 5 maj 2016
Potatissallad med sparris
Potatissallad med sparris
4 portioner
14 potatisar
1 rödlök
6 gröna sparrisar
15 sockerärtor
12 rädisor
4 msk rapsolja
1 tsk vit tryffelolja
1 msk äpplecidervinäger
Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen. Skiva potatisen i centimertjocka skivor och lägg på plåten. Sätt in i ugnen i 10min.
Skiva rödlöken och lägg den på plåten. Sätt in i ugnen i 10min.
Dela sparrisen i 5cm långa bitar. Lägg på plåten. Häll på oljan och rör om. Sätt in i ugnen i 10min
Skölj sockerärtorna och skölj och skiva rädisorna. Blanda med övrigt på plåten. Lägg upp i en skål. Blanda tryffelolja och vinäger, häll över och servera.
Etiketter:
matlagning,
tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar