måndag 10 augusti 2015

Orocco pier


Jobbet hade konferens med teambuilding vid vårt skottlandskontor strax innan midsommar. På vår första kväll ute blev det middag på en resturang precis vid vattnet i Edinburgh, Orocco pier.

Vi började med drinkar på terassen med utsikt över den vackra röda järnvägsbron. Sen var det dags för maten.


Några av oss började med den bästa blodpudding vi någonsin hade ätit; Black pudding, smoked pancetta and baby new potato salad with a fried quail’s egg and béarnaise


Sen valde de flesta av oss ryggbiffen som var väldigt god; Scotch sirloin with hand cut chips, onion rings and cherry tomato salad with Peppercorn or Béarnaise sauce


Till efterrätt kunde jag inte motstå kolapudding med vaniljglass; Sticky toffee pudding with butterscotch sauce and vanilla ice cream

Maten var fantastisk och så även drinkarna men däremot var de dåliga på att servera vinet i tid, vi hann nästan äta upp förrätten innan vinet till det kom och de kunde inte heller hjälpa till med att välja vin.

Den får en fyra och vi återvänder gärna dit igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar