Kyckling med karamelliserad lök
6 portioner
6 kycklinglår
6 stora gul lökar
3 vitlöksklyftor
6 portioner
6 kycklinglår
6 stora gul lökar
3 vitlöksklyftor
0.5 tsk rosmarin
1 tsk timjan
salt och peppar
2 msk senap
1 msk balsamvinäger
5 dl buljong
smör
salt och peppar
2 msk senap
1 msk balsamvinäger
5 dl buljong
smör
Skala och skiva löken. Stek löken på medelvärme i 30-45min. Tillsätt pressad vitlök, timjan och rosmarin. Häll på hälften av buljongen och låt koka in. Salta och peppra kycklingen och bryn den. Lägg kycklingen på löken. Rör senap och vinäger i pannan och koka ur med resten av buljongen. Häll över kycklingen. Låt puttra i 45min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar