fredag 31 oktober 2014
Matig fisksoppa
Matig fisksoppa
9 portioner
9 potatisar
1 liter vatten
1 fiskbuljongtärning
2.5dl grädde
3 msk hummerfond
1 msk tomatpure
300g tärnad lax
200g tärnad torsk
1 stor burk kräftstjärtar
3-4 tomater
1 knippe gräslök
Skala och grovtärna potatisen. Koka på svag värme i 10-15min i vatten och buljongtärning. Lägg i grädde, hummerfond, tomatpure och den frysta fisken och låt koka upp. Lägg i kräftstjärnarna. Låt skjuda medan du delar tomaterna i bitar och finhackar gräslöken. Lägg i tomater och gräslök och servera.
Etiketter:
fisk,
matlagning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar