lördag 24 maj 2025

Champangebaren

Jag har redan hunnit med att vara på Champagnebaren två gånger innan jag har hunnit blogga om det. 

Första gången var i början av året och då satsade jag på den förutbestämda trerättersmenyn men först ut en drink

No rice, no life var riktigt god.

Crudo på regnbåge var riktigt gott för att vara rå fisk.

Rödtungan med vitvinsås, fänkål och potatis var riktigt god.

Tiramisuvarianten var god men det finns godare efterrätter.

Gång två hade våren kommen och menyn kändes lite lättare och jag valde fritt på menyn.

Havskräfttacon var väldigt god men lite svåräten.


Torskryggen med grönpepparsås var god men inte mer än så.

Mandelkakan med rabarber var god men jag föredrar riktigt paj med vaniljsås.

Som ni kanske redan förstår går jag gärna hit igen när jag vill äta fisk och skaldjur på en mysig liten restaurang. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar