söndag 18 september 2016

Kycklingpytt


Kycklingpytt
4 portioner
3 kycklingfileer, ca 350g 
1 vitlöksklyftor, hackad 
olja 
10 potatisar av fast sort 
2 gula lökar 
4 prinskorvar
3 bifftomater 
100g fetaost 
1 tsk salt 
1 krm svartpeppar 
basilika

Sätt ugnen på 225 grader. Skär kycklingen i tärningar, marinera den i vitlöken och oljan. Skala potatisen och lökarna, skär i tärningar.  Lägg kyckling, potatis och lök i ugnen tillsammans med marinaden och stek i 10min. Slanta korven och blanda med kycklingblandningen. Stek i ytterligare 10min. Tärna tomater och fetaost och blanda ihop med pytten, krydda med salt och peppar. Stek i ytterligare 5min i ugnen. Riv över några basilikablad vid servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar