4 portioner
700g färskt sidfläsk
0.5 dl sesamolja
salt och peppar
ssamjangsås:
1 dl miso
2 msk gochujang
2 tsk strösocker
1 vitlöksklyfta
2 tsk sesamolja
1 salladslök
2 tsk rostade sesamfrön
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en sockerkaksform. Bryn smöret och rör ner saffranen.
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner bakpulvret och filmjölken. Rör ner mjölet och till sist smöret. Häll up i formen och grädda i ca 40min.
Vispa ihop allt utom kokosen till glasyren.
Bred ut glasyren på kakan när den har svalnat och strö över kokosen.
Skär kålen i bitar. Kvadrera svampen. Strimla morötter a. Skär salladslöken i bitar. Pressa vitlöken och riv ingefäran. Stek grönsakerna i oljan i ett par minuter. Rör ner soja, sesamolja och honung och stek ett par minuter till.
salta pilgrimsmusslorna lätt och pensla dem med olja. Vänd dem i sesamfröna. Stek i smöret, ca 1min på varje sida. Servera omedelbart.