Ursprungligt recept från Zeinas kitchen.
Fiskgratäng med dragonsås
6 portioner
800 g torskfilé
5 dl grädde
3 dl creme fraiche
1 kruka dragon eller 1 msk torkad dragon
1 purjolök
4 st soltorkade tomater
zest från 1 citron
1 tsk dijonsenap
Salt & peppar
6 portioner
800 g torskfilé
5 dl grädde
3 dl creme fraiche
1 kruka dragon eller 1 msk torkad dragon
1 purjolök
4 st soltorkade tomater
zest från 1 citron
1 tsk dijonsenap
Salt & peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka dragonen. Strimla purjolök och soltorkade tomater. Dela fisken i portionsbitar.
Lägg purjolöken i botten av en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå och strö tomaterna över det. Blanda övriga ingredienser till såsen Och häll runt fisken. Grädda i ca 20min. Servera med citronklyftor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar